Νέα ιστοσελίδα Thermomix
Αρχική Σελίδα > Οι συνταγές του μήνα

Τσιπούρα αχνιστή λαδορίγανη

Συνταγή για το Thermomix απο τον έλληνα σεφ Λευτέρη Λαζάρου


Υλικά

  • 4 τσιπούρες φιλεταρισμένες, 350 γρ περίπου η καθεμία
  • 400 γρ νερό
  • 130 γρ ελαιόλαδο (1 ½ μεζούρα)
  • 1/3 κουταλάκι ρίγανη
  • 2 λεμόνια (χυμό)
  • αλάτι, πιπέρι

 


Εκτέλεση

  • Τοποθετείτε τα ψάρια στο σκεύος Varoma και το κρατάτε στην άκρη.
  • Βάζετε στον κάδο όλα τα υλικά, τοποθετείτε το Varoma στη θέση του και ρυθμίζετε 25 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 3.
  • Όταν τελειώσει ο χρόνος, αφαιρείτε τα ψάρια και τα κρατάτε ζεστά.
  • Ρυθμίζετε 1 λεπτό, 70°C, ταχύτητα 9.
  • Σερβίρετε τη σάλτσα στο πιάτο και από πάνω τα φιλέτα του ψαριού.