|
Γκανάς σοκολάτας με πορτοκάλι & κανέλα |
|
Υλικά
- φλούδα από μισό πορτοκάλι
- 200 γρ μαύρη σοκολάτα περιεκτικότητας 70% κακάο
- ½ μεζούρα κονιάκ
- ½ κουταλάκι κανέλλα αλεσμένη
- 200 γρ κρέμα γάλακτος
- marshmallows ή φράουλες
|
Εκτέλεση
- Βάζετε στον κάδο τη φλούδα πορτοκαλιού με τη σοκολάτα και γυρίζετε στην ταχύτητα 8 μέχρι να αλεστούν.
- Προσθέτετε το κονιάκ και την κανέλα και ρυθμίζετε 1 λεπτό, 60°, ταχύτητα 2.
- Στη συνέχεια βάζετε στον κάδο την κρέμα και ρυθμίζετε 1 λεπτό, 60°, ταχύτητα 2.
- Αφαιρείτε σε μπολ και σερβίρετε με φράουλες ή marshmallows.
|
|
|
|