Νέα ιστοσελίδα Thermomix
Αρχική Σελίδα > Οι συνταγές του μήνα
Φρέσκα Παντζαροσαλάτα  

Υλικά

  • 400 γρ. άψητα παντζάρια, ξεφλουδισμένα και κομμένα στα 4
  • 100 γρ. καρότα χοντροκομμένα
  • ½ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα
  • 1 πράσινο μήλο κομμένο στα τέσσερα
  • 2 κουταλιές φρέσκο κόλιαντρο
  • 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • χυμό 1 λεμονιού
  • αλάτι & πιπέρι

 

Εκτέλεση

  • Τοποθετείτε όλα τα υλικά στον κάδο και κόβετε 5-8 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 5, χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα για να βεβαιωθείτε ότι κόβονται όλα ομοιόμορφα. 

  • Με τη σπάτουλα φέρνετε ότι έχει μείνει στα τοιχώματα του κάδου στο κέντρο και κόβετε για ακόμα 2-3 δευτερόλεπτα ή μέχρι να έχετε το σωστό αποτέλεσμα.  Επαναλαμβάνετε αν χρειαστεί (αυτό εξαρτάται από το πόσο σκληρά είναι τα παντζάρια).