Νέα ιστοσελίδα Thermomix
Αρχική Σελίδα > Συνταγές
Παγωτό μήλου

 

 


Υλικά

  • 120 γρ ζάχαρη
  • 600 γρ μήλα κομμένα σε κομμάτια, στην κατάψυξη τουλάχιστον για 24 ώρες
  • 250 γρ κρέμα γάλακτος


Εκτέλεση

  • Βάζετε τη ζάχαρη στον κάδο και ρυθμίζετε 20 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 9 να γίνει άχνη.
  • Προσθέτετε τα μήλα και την κρέμα γάλακτος και ρυθμίζετε στην ταχύτητα 6 βοηθώντας με τη σπάτουλα από το άνοιγμα της μεζούρας. 
  • Βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν μείνει παγωμένα κομμάτια μήλου και βάζετε το χτυπητήρι στη θέση του πάνω από το παγωτό.  Ρυθμίζετε 20 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 4 για να αφρατέψει.